Pannkakor.se

Jag har alltid förundrats över dem som lyckas göra pannkakor med sådan lätthet när jag har så mycket problem med det. Svarta mjöliga klumpar smakar inte så bra. Det är möjligt att det har mer att göra med mitt brstande tålamod än ett felande recept, men jag tänkte ge pannkakor en chans till med den här hemsidan. Ett beprövat grundrecept och massa olika varianter att utforska. Wiie ^^*

Rapporterade ändringar

Ny grunddesign
Jag har bytt stimall att jobba med. Detta innebär en ny uppsättning typsnitt som ska ses över, och gör att bakgrunden syns genom inläggen.
 
Jag ska passa på att kolla igenom alla inlägg (medans jag inte har så många), och se så att är konsekvent i hur jag lägger in recepten. T.ex. ska jag se till att instruktionerna under rubriken "Gör så här:" är i punktlistor i samtliga inlägg.
 
Jag har flyttat QR-koden till toppen av menyn för att man lätt ska kunna hitta Baktanken i mobilen. Bilden ska bli mindre och eventuellt få en tillhörande titel.
 
Låt mig gärna veta om ni har några synpunkter.
Jag är definitivt inte klar än på långa vägar och skulle uppskatta att få höra era åsikter under tiden jag jobbar med designen.

Nya regler

Tidigare har jag försökt att bara lägga ut recept som jag själv har provat. Men det ska det faktiskt bli ändring på. Jag ska även lägga upp recept som jag är intresserad av att prova.

Det känns som om många trevliga recept går förlorade/glöms bort eftersom det är så sällan jag faktiskt har tillgång till ett vettigt kök. (Jag har ju ingen egen lägenhet riktigt än.)

Så nu, tänker jag först skriva recepten, och eventuellt uppdatera dem med ett litet betyg eller en kommentar om jag känner för det. Jag kommer naturligtvis även uppdatera med eventuella ändringar jag valt att göra på recepten.
 
Jag planerar också förändningar i designen, men det är ju inget nytt. Jag har många idéer och lite tid. Men just den här bloggen lovar jag ska få lite av min tid. Designen ska uppdateras och inläggen ska bli lite mer lättlästa.

Thought I'd let you know!

RSS 2.0